Ustvarjalna rezidenca


 

 Zgibanka  Galerija

V 1. nadstropju so restavrirane sobe, ki predstavljajo samostojni apartman, imenovan »Ustvarjalna rezidenca«. V harmoniji z okoljem in aktivnostjo, ki jo vodi društvo, je rezidenca namenjena članom društva, ki želijo realizirati svoje aktivnosti in preživeti oddih v idealnem ambientu za razmišljanje in kreativnost.

Kamna Gorica je vas v Lipniški dolini, obkrožena z gozdovi in potočki. Ponuja številne možnosti za oddih in kulturo. Ustvarjalno rezidenco sestavljajo dve dvoposteljni in ena enoposteljna soba, kuhinja, jedilnica, kopalnica,veranda in travnik okrog hiše. Namenjena je izključno članom kulturno umetniškega društva La Casa de Kamna. Pri vašem prihodu vas samodejno vpišemo.

Vsi naši prostori so odprti za člane, ravno tako knjižnica z deli latinsko ameriških in španskih avtorjev. Najdete tekste različnih zvrsti, v več jezikih.

Za umetnike, ki želijo predstaviti svoja dela (knjige, slike, fotografije, koncerte, gledališke predstave, projekcije in drugo), organiziramo kulturne dogodke.